Een nieuw jaar…een herbegin voor Verhaal Mij

Een nieuw jaar betekent voor Verhaal Mij een herbegin… Zes jaar geleden begon ik met mijn bedrijf Verhaal Mij, geïnspireerd door het lied ‘Dat ik je mis’ van zangeres Maaike Ouboter en vooral door de levensverhalen die ik dagelijks voorgeschoteld kreeg in mijn werk voor het radioprogramma Adres Onbekend. De tussenliggende jaren brachten mij veel. Verhalen werden geboren, het boek Goud, ja over Groningse topsporters kwam tot wasdom… Apetrots loop ik nog steeds naar de boekhandel om mijn werk te aanschouwen in de boekenkast. En ja, geregeld kan ik het niet laten om het boek op een iets meer prominentere plek te leggen. Het vertegenwoordig voor mij de verwezenlijking van een diep gekoesterde jongensdroom.

De jaren tussen het begin van Verhaal Mij en nu stelden me ook voor grote uitdagingen. Ja, ik ging zelfs door een diep dal, waarbij ik behoorlijk op de proef werd gesteld. De jaren – en 2018 in het bijzonder – hebben mij ook doen beseffen dat ik verhalen wil vertellen. Verhalen van verbinding, ontmoeting, verwondering…

Vertel jij mij wat je wil vertellen, dan vertel ik jouw verhaal…!

2019 betekent voor mij een herbegin. Opnieuw beginnen met de verhalen die op mijn pad komen. Met mijn eigen verhaal, maar ook heel graag met jouw verhaal of het verhaal van jouw bedrijf of organisatie! Met mijn kwaliteiten als storyteller wil ik je graag van dienst om jouw unieke verhaal in tekst of audio (podcast/audioverhaal) naar voren te brengen… Vertel jij mij wat je wil vertellen, dan vertel ik jouw verhaal!

Graag neem ik je ook mee in mijn verhaal. Het verhaal achter Verhaal Mij, mijn diepere drijfveren, mijn ervaringen van verbinding en verwondering. In mijn blog neem ik je mee op reis. Hopelijk zorgen mijn verhalen voor inspiratie, een lach, een traan.  Voor momenten  van verbinding. Ik zou zeggen: lees de verhalen, neem het in je op en laat vooral jouw reactie achter.

Gerard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *