Hoe werkt het?

1. Kennismaking

Het vertellen van jouw levensverhaal is iets zeer persoonlijks. Daarom is het erg belangrijk dat het van beide kanten klikt. Ik kom daarvoor eerst bij jou langs voor een kennismakingsgesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Aan de hand van dit gesprek werk ik een voorstel uit en een daarbij behorende offerte. Vaak kom ik na dit gesprek ook tot nieuwe creatieve inzichten. Deze worden opgenomen in mijn voorstel en vervolgens bepaal jij hoe het verhaal er uit gaat zien.

2. Interviews

Als jij kiest voor een levensboek, dan kom ik een aantal keren bij jou langs om je te interviewen over jouw leven. Dit kan bij jou thuis zijn of op een andere rustige plek. Voor het maken van een audiocadeau kan het ook heel goed mogelijk zijn enkele locaties met jou te bezoeken.
Alle interviews worden met jouw goedkeuring opgenomen. Zo kan alle belangrijke informatie in het levensboek –of audiocadeau worden meegenomen.

3. Uitwerken interviews

Ik werk de interviews uit en zorg ervoor dat het goed leesbaar is. Eventueel kan ik voor jou ook nog archiefwerk doen, mocht daar
belangstelling voor zijn. Daarnaast kunnen we bekijken of we foto’s in het boek gaan opnemen.

Aan het eind van dit traject krijg jij het manuscript te zien, zodat je nog wijzigingen aan kunt brengen. Daarna wordt het verhaal naar de drukker gestuurd en gedrukt in de oplage die jij wenst. Dat duurt ongeveer 3 weken. Als de boeken klaar zijn kom ik ze persoonlijk bij je langs brengen.

logo verhaalmij